Waarom zijn wij Dun-isoleren gestart?

Waarom zijn wij Dun-isoleren gestart?
Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.

Advies & Projecten:
Omdat het assortiment op onze webshop behoorlijk groot is begrijpen wij dat u ondanks alle informatie toch behoefte heeft aan een stukje persoonlijk advies. Voor technisch advies zijn wij elke werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch te bereiken. Liever mailen en eventueel toelichten met foto’s? Ook dit kan, mail uw vraag naar info@dunisoleren.nl of gebruik het contactformulier op onze website. Wij streven er naar om binnen 24 uur een gedegen advies uit te brengen.

Heeft u een project met een minimaal te isoleren oppervlak van 500 m2? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Wij proberen dan samen tot een passende oplossing te komen.

Kopieer uw code!

binnen10

Plak de code in uw winkelwagen, voor 10% korting!

Binnen Klus Weken! | 10% korting!