Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd.

Wie twee of meer delen van zijn huis laat isoleren, krijgt tot 31 december dit jaar niet tot 20 maar tot 30 procent van de kosten vergoed door de overheid. De verruiming geldt vanaf 1 juni, voor maatregelen die tussen 1 juni en 31 december worden uitgevoerd.

Het dak op
De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) loopt al een tijdje. Om bewoners wat tegemoet te komen in deze onzekere tijden, is de regeling tijdelijk verruimd. Om voor de subsidie in aanmerking te komen, moet je minimaal twee isolatiemaatregelen nemen. Bijvoorbeeld door de vloer, de buitenmuren of het dak te laten isoleren.

Geen nieuwbouwhuizen
Heb je de eerste maatregel al laten uitvoeren? Dan krijg je daar ook meer subsidie voor als je de tweede in het nieuwe tijdvak laat doen. Dat moet je dus door een bedrijf laten doen. Ook moet je zelf in het te isoleren huis wonen. Alleen bestaande woningen komen in aanmerking voor de subsidieregeling, nieuwbouwhuizen niet.


Kopieer uw code!

binnen10

Plak de code in uw winkelwagen, voor 10% korting!

Binnen Klus Weken! | 10% korting!