PIF ISO 60 akkoord voor subsidie

Naast het veelgebruikte PIF-ISO80, de 8-laagse variant van deze isolatiefolie zeer geschikt voor vloerisolatie, is ook de PIFISO60 akkoord bevonden door het RVO voor de landelijke subsidie.

Dit betekent dat het materiaal aan de minimum eisen van het RVO voldoet en er subsidie verkregen kan worden op het aanbrengen van het materiaal. 

PIF-isolatiefolie is een veel gebruikt isolatiemateriaal voor vloerisolatie. PIF-isolatiefolie is een sterke en compacte isolatiefolie dat bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie, afgewisseld met luchtkussens. Deze folie is zeer geschikt voor houten vloeren met een kruipruimte vanaf 50 centimeter hoogte. 

PIF-isolatiefolie is in meerdere diktes leverbaar, de meest gebruikte varianten voor de vloerisolatie zijn de PIF-ISO80 met een acht laags isolatiefolie en de PIFISO60 met de zes laags isolatiefolie. Het aantal lagen van het product bepaald de isolatiewaarde. Hoe dikker het materiaal, hoe hoger de isolatiewaarde.

PIF-isolatiefolie wordt aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Hierdoor blijft de warmte in de kamer op de vloer en verdwijnt deze niet naar de kruipruimte. Dit zorgt voor een warmere vloer, hogere wooncomfort en flinke besparing op uw energierekening. U voelt direct verschil!

Naast de PIF-ISO80 (8-laagse folie) is per april 2020 ook de PIFISO60 akkoord bevonden voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Dit betekent dat het materiaal aan de minimumeisen van het RVO voldoet. Hierdoor kunt u bij het laten plaatsen van de PIFISO60 € 7.- euro per m2  subsidie krijgen. U komt in aanmerking voor deze subsidie wanneer er minimaal twee energiebesparende maatregelen toegepast te worden bij de woning. Naast vloerisolatie kan er ook gekozen worden voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie of isolerend glas.

De subsidie wordt altijd per vierkante meter berekend. Gemiddeld krijgt u voor de subsidie zo’n twintig procent van de investering terug. Dit houdt in dat u voor spouwmuurisolatie € 5,- per m2 subsidie krijgt, bij zoldervloerisolatie € 5,- per m2 en voor de dakisolatie €20,-per m2. Bij isolerend glas is dit afhankelijk van het type glas.

PIF-isolatiefolie is ISSO erkend geaccrediteerd bij Bureau CRG. Bureau BRG controleert en publiceert gelijkwaardigheids- en kwaliteitsverklaringen van producten en systemen die in de bouw- en installatiesector worden toegepast.

Kopieer uw code!

binnen10

Plak de code in uw winkelwagen, voor 10% korting!

Binnen Klus Weken! | 10% korting!