Geen ruimte voor dikke pakken isolatie?

Geen ruimte voor dikke pakken isolatie? Met ATI isolatiefolie is dit probleem opgelost.

Wilt u graag uw woning na-isoleren maar is er geen ruimte voor dikke pakken isolatie? ATI isolatiefolie is er in diktes van 10, 40 en 80mm en u behaalt hiermee een zeer goed rendement. De perfecte oplossing voor plaatsen waar maar een beperkte ruimte is. De isolatiefolies zijn toepasbaar op uw dak, gevel, vloeren en wanden.

EIGENSCHAPPEN VAN ATI® ISOLATIEFOLIES

  • Uitstekend thermisch vermogen
  • Minimale dikte, zeer licht materiaal
  • Geschikt voor veel toepassingen
  • Eenvoudig en snel te verwerken
  • Waterafstotend
  • Volledig antiallergisch
  • Trekt geen ongedierte aan

De ATI isolatiefolies hebben een perfecte dikte/isolatiewaarde verhouding en zijn op een effectieve manier te installeren door consument en vakman.

Klik hier voor het gehele assortiment van ATI isolatie.

Dunisoleren.nl biedt ook advies op maat. Heeft u vragen over welke folie voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op! dit kan middels onze chat op de website, via 085-0402162 of info@dunisoleren.nl

Een innovatieve en doeltreffende isolatie.
In tegenstelling tot de traditionele dikke isolatie die de warmtestroom enkel beperkt door haar dikte, weerkaatst de reflecterende ‘barrière’ van onze isolatiefolie koud naar koud en warm naar warm.

ATI isolatie garandeert een stabiele bescherming en binnentemperatuur in afgesloten ruimtes ongeacht de schommelingen van de buitentemperatuur. Bent u op zoek naar dunne isolatiefolie neem dan direct contact met ons op.

RUIMTEBESPAREND

Omdat het zo’n dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden voor renovatie en na isoleren.

EENVOUDIG TE VERWERKEN

De verwerking van de ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel. Kijk voor een technische handleiding op onze downloads pagina.

ENERGIEBESPAREND

De ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap wat de warmte en de kou weerkaatst, wat een zeer goed isolerend effect heeft.

STOFVRIJ PRODUCT

ATI isolatiefolie is een duurzame manier van isoleren. Tevens is de isolatiefolie eenvoudig te verwerken.