‘De Dunisoleren’ pur-schuimen en montagelijm

Met gepaste trots presenteren wij u ons eigen merk isolatielijm en pur-schuimen. Onder de merknaam ‘Dunisoleren.nl’ vindt u vanaf nu een voordelig alternatief voor de bekende A-merken.

Deze nieuwe productlijn bestaat uit ‘De Dunisoleren.nl PU-Foam’ (traditioneel purschuim) en ‘De Dunisoleren.nl Flex-Foam’ (een flex schuim om nog luchtdichter te kunnen isoleren). Beide soorten zijn geschikt voor gebruik met een universeel NBS-pistool (wegwerp spuitmond is uiteraard ook verkrijgbaar).

Dunisoleren.nl High-Tack Montagelijm
Daarnaast hebben wij een High-Tack Montagelijm toegevoegd aan het assortiment: ‘High-Tack Montagelijm’. De HIGH-TACK montagelijm van Dunisoleren.nl is een oersterke, vlekvrije, elastische en veelzijdige constructie- en / of montagelijm, met extreem hoge aanvangshechting, voor zware en direct vaste verlijmingen, op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

De producten van ‘Dunisoleren.nl’ bieden top kwaliteit voor een lagere prijs.