Kruipruimte isolatie met Superquilt

een koude voeten meer of last van vocht in huis? Kies er dan voor om de vloer te isoleren. Is er een kruipruimte? Dan kan er makkelijk aan de onderkant worden geïsoleerd. Volgens MilieuCentraal bespaar je gemiddeld met goede vloerisolatie zo’n €160 tot €390 per jaar aan energiekosten. De kruipruimte isoleren kan perfect met SuperQuilt.

Superquilt in de kruipruimte

SUPERQUILT IN DE KRUIPRUIMTE
SuperQuilt is een meerlaagse reflecterende folie met échte aluminiumfolie. Deze folie is effectief door de reflectie van stralingswarmte. Er kan eenvoudig 30% energie worden bespaard door het (na)isoleren van de kruipruimte. Daarnaast is SuperQuilt in tegenstelling tot andere chemische of wolachtige isolatiematerialen een gezonde manier van isoleren. Je hebt namelijk geen last van vezels en je hoeft daarom geen beschermende kleding te dragen. Bovendien is SuperQuilt een dun isolatiemateriaal, waardoor het makkelijk opvouwbaar en oprolbaar is en in iedere kruipruimte past.

VOORDELEN VAN KRUIPRUIMTE ISOLATIE

Als je ervoor kiest om de kruipruimte te isoleren met SuperQuilt brengt dat verschillende voordelen met zich mee:

  • Besparen op de energierekening. Doordat de woning een stuk aangenamer blijft en er minder warmte verloren gaat, hoef je minder vaak te stoken.
  • Meer comfort in huis. De vloer is merkbaar warmer, waardoor het binnen een stuk comfortabeler is.
  • Voorkomen van vocht- en schimmelproblemen. Doordat SuperQuilt de warmte van de bovengelegen ruimte reflecteert, wordt de houten vloer aanmerkelijk droger, waardoor de kans op schimmelvorming aanzienlijk verminderd.
  • SuperQuilt kan onder andere worden toegepast onder houten-, betonnen- en reeds geïsoleerde vloeren. Daarnaast is deze isolatie geschikt voor daken en wanden.
  • SuperQuilt is isolatie en dampscherm in één product.
  • SuperQuilt onder een houten vloer heeft een isolatiewaarde van maar liefst Rc 4,9 m2K/W.
  • ISDE subsidie beschikbaar voor SuperQuilt als kruipruimte isolatie.
  • Voorzien van een BCRG Kwaliteitsverklaring.

ISDE SUBSIDIE VOOR SUPERQUILT IN DE KRUIPRUIMTE

Als je SuperQuilt op de juiste manier toepast in de houten of betonnen vloer, kun je daar subsidie voor krijgen. De meldcode voor het aanvragen van de subsidie in houten vloeren is KA19843 en in betonnen vloeren KA21826.

Heb je vragen over de mogelijkheden van SuperQuilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dunisoleren.nl of bel ons op 0523-301800 en onze technische adviseurs staan je graag te woord.