ACTIS, de nieuwe generatie van reflecterende honingraat isolaties
Al meer dan 35 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt ACTIS innovatieve isolatieoplossingen die steeds meer thermisch en akoestisch comfort bieden. Dankzij zijn knowhow mag het bedrijf zich Europees marktleider in reflecterende isolatie noemen. Een positie die nog wordt versterkt door de ontwikkeling van een gamma hybride reflecterende isolatie die aan elkaar kan worden gekoppeld om – afhankelijk van de combinaties – te voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld door de fiscale steunprogramma’s.

REFLECTERENDE ISOLATOREN: HYBRID-GAMMA
Hybrid is een innovatief assortiment van 3 producten. De Hybrid producten zijn KOMO gecertificeerd. Het HYBRID-systeem kan de hoogste U-waardevereisten bereiken met een minimale dikte.

DUNNE REFLECTERENDE ISOLATOREN
Dunne reflecterende isolatoren besparen energie door ruimte te besparen.
Ze zijn eenvoudig te installeren en bijzonder geschikt voor renovatiewerkzaamheden.

ACTIS biedt een breed scala aan accessoires die het eenvoudiger maken om de isolatoren te plaatsen en een aanzienlijke tijdwinst opleveren voor het snijden of bevestigen ervan. De ACTIS-kleefband helpt de luchtdichtheid van de isolatie te waarborgen.

Bekijk hieronder het gehele assortiment. Tevens alle toebehoren en montage/bevestigingsmaterialen. 

REFLECTERENDE ISOLATOREN: HYBRID-GammaVanaf € 7.13 per m2

RD - Waarde 1.50
Dikte 50 mm
m2 per pak 6.24 (4pl/pak)

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 66,52

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 79,89

Beperkt op voorraad | Levertijd: 1-2 weken

Bereken m2
 62,11

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 228,45

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 194,95

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2

DUNNE REFLECTERENDE ISOLATOREN

 449,00

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 359,80

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2
 399,00

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2

ACCESSOIRES

 21,90

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

SEEH Subsidie

Je krijgt de SEEH-subsidie als je 2 of meer isolatiemaatregelen neemt. Je laat bijvoorbeeld de spouwmuur en vloer isoleren. Met de subsidie verdien je de kosten van deze maatregelen binnen 3 jaar terug. Daarnaast kun je ook geld krijgen voor een paar extra maatregelen (maar alleen als je ook 2 isolatiemaatregelen neemt). En er is een bonussubsidie als je je huis meteen zeer energiezuinig maakt. 

Een belangrijke voorwaarde voor de subsidie is dat je eigenaar van het huis bent én er zelf woont. Voor VvE’s is er een aparte regeling. Je kunt de subsidie aanvragen op de website van rvo.nl.

Voorwaarden voor de isolatiesubsidie

Eigenaar én bewoner van het huis

Je bent eigenaar én bewoner van het huis. Je hebt de woning dus niet verhuurd.

2 of meer isolatiemaatregelen

Je neemt 2 of meer van de volgende isolatiemaatregelen: dak of zoldervloer, spouwmuur, gevel aan de binnenkant of buitenkant, vloer en/of bodem, isolatieglas (HR++ glas en/of triple glas in nieuwe kozijnen).

Goede isolatiewaarden

Je kiest voor zeer goede isolatiewaarden. Op rvo.nl vind je voor elke maatregel de minimale isolatiewaarde.

Minimum aantal vierkante meters

Voor elke maatregel geldt dat je een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vind je op de rvo.nl. Maar als je het hele dak of de hele gevel, vloer of alle ramen laat isoleren, voldoe je ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).

één keer een SEEH subsidie

Je krijgt voor een woning maar één keer een SEEH subsidie. Wil je meer dan 2 isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan in één keer voor alle maatregelen tegelijk subsidie aan. Heb jij of een vorige eigenaar al een keer een SEEH-subsidie voor deze woning aangevraagd, dan kun je geen subsidie meer krijgen.

nádat de maatregelen uitgevoerd zijn

Je kunt subsidie krijgen voor maatregelen die je op of na 15 augustus 2019 hebt genomen. Je vraagt de subsidie aan nádat de maatregelen uitgevoerd zijn.

Bestaande woning

Je krijgt alleen subsidie voor het isoleren van een bestaande woning. Dus niet voor het isoleren van een nieuwe aanbouw of een nieuwbouwwoning.

laat uitvoeren door een bedrijf

Je krijgt alleen subsidie voor maatregelen die je laat uitvoeren door een bedrijf en niet voor maatregelen die je zelf uitvoert. Op wij-isoleren.nl vind je bedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Alle voorwaarden en details

Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Tijdelijk hogere subsidie

De subsidie is normaal ongeveer 20 procent van de kosten. Maar tussen 1 juni en 31 december 2020 krijg je tijdelijk bijna 30 procent subsidie. Het kabinet wil huiseigenaren en VvE’s in deze onzekere tijden extra helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Omdat het assortiment op onze webshop behoorlijk groot is begrijpen wij dat u ondanks alle informatie toch behoefte heeft aan een stukje persoonlijk advies.

info@dunisoleren.nl
085 – 0402162
Of neem via de chat contact met ons op.