Bestellen

 1. Plaats alle producten die je nodig hebt in je winkelwagentje en klik op de bestelknop.
 2. Geef in de volgende stap aan op welke datum je je bestelling wil a.) ontvangen of b.) afhalen en voltooi de bestelling.
 3. Wij maken je bestelling direct klaar:
  a. We zorgen ervoor dat onze transporteur op het gewenste moment langskomt. Dit gebeurt standaard met een vrachtwagen. Onze transporteur informeert jou op de dag van levering over het geplande levermoment en belt altijd 30 minuten voor aankomst. De chauffeur lost de producten op het door jou aangegeven afleveradres.
  Meer informatie over verzending & bezorging? Klik hier.
  b. We zorgen ervoor dat je bestelling gereed staat op de gekozen datum. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. U kunt uw bestelling afhalen op werkdagen tussen 07:00 en 17:00.
 4. Isoleren maar!

 

Betaalmethodes

Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

 • iDeal– Snel en vertrouwd via een beveiligde verbinding betalen met online bankieren. iDeal is beschikbaar voor Nederlandse klanten van ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, Moneyou, RegioBank, SNS, Triodos Bank en van Lanschot.
  Betalen met iDeal is gratis.
 • PayPal – Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen. PayPal garandeert Kopersbescherming/ 
 • Creditcard– MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren.
 • Bancontact/Mister Cash– Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.
 • KBC– Betaal via één van de grootse banken van België.
 • Sofort– betalen via de vertrouwde omgeving van uw bank
 • Vooraf betalen– u ontvangt de betaalgegevens na het plaatsen van uw bestelling.
 • Op rekening– Bedrijven in Nederland kunnen bij ons op rekening bestellen. Wij vragen wel aan nieuwe zakelijke klanten om hun eerste order vooruit te betalen. 
 • Pinnen– U kunt bij ons op locatie pinnen.
 • Klarna Achteraf betalen – Met deze betaaloptie kunnen Nederlandse klanten 14 dagen na aankoop betalen.

 

Annuleren of wijzigen

Tot 14:00 uur voor de dag van levering kunt u de bestelling nog aanpassen en/of producten toevoegen aan je order. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt uw bestelling annuleren door contact met ons op te nemen voor 14:00 voor de dag van levering . Zodra wij uw annulering bevestigd hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Als uw bestelling al verzonden is, dan valt annuleren onder ons retourbeleid.

 

Heeft u nog andere vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.