Afwerken en schilderen? Niet nodig!

Met PIF Isofast kan een zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Isofast bestaat uit een volledig afgewerkt MDF-paneel dat door ons al is voorzien van PIF Isolatie. Makkelijk te installeren rechtstreeks op de gordingen, zonder profielen te monteren. Afwerken en schilderen is niet meer nodig! Alles bij elkaar bespaar je zo’n 50% montagetijd ten opzichte van traditioneel isoleren.

PIF Isolatie heeft een geringe dikte én een hoge isolatiewaarde. Zelfs de moeilijkste zolders kunnen zo worden geïsoleerd. En schilderen en afwerken is niet meer nodig.

PIF Isofast werkt makkelijk, snel, maar vooral ook schoon.

PIF Isofast assortiment

Prijs per plaat: 42,11

€ 53,99 per m2

Rc - Waarde 2.03
Dikte ±50mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 45,36

€ 58.15 per m2

Rc - Waarde 2.72
Dikte ±70mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 48,59

€ 62.29 per m2

Rc - Waarde 3.41
Dikte ±90mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 51,83

€ 66.45 per m2

Rc - Waarde 4.10
Dikte ±110mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 55,07

€ 70.60 per m2

Rc - Waarde 4.79
Dikte ±130mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 58,30

€ 74.75 per m2

Rc - Waarde 5.48
Dikte ±150mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 61,55

€ 78.90 per m2

Rc - Waarde 6.16
Dikte ±170mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 68,02

€ 87.20 per m2

Rc - Waarde 7.54
Dikte ±210mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 74,50

€ 95.52 per m2

Rc - Waarde 8.92
Dikte ±250mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 71,26

€ 91.36 per m2

Rc - Waarde 8.23
Dikte ±230mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

Prijs per plaat: 64,79

€ 83.06 per m2

Rc - Waarde 6.85
Dikte ±190mm
m2 per plaat 0.78

Levertijd ca. 2-3 weken

PIF Isofast toebehoren

Dé meest veelzijdige oplossing voor isolatie van dak, gevel en vloer.
PIF isolatiefolie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw. PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meer lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens.

Gevelisolatie
PIF isolatie is zeer geschikt voor het isoleren van zowel gemetselde gevels als houtskeletbouw gevels. Een dunnere isolatie betekent een kleinere spouw en een lichtere constructie.

Dakisolatie
De meeste warmte gaat verloren via het dak. Een goede dakisolatie is dus erg belangrijk. Met PIF isolatie is het mogelijk om bestaande daken de voorzien van een isolatie laag welke voldoet aan de huidige nieuwbouw eisen.

Vloerisolatie
Wanneer u uw vloer en kruipruimte voorziet van PIF Isolatie profiteert u niet alleen van een energiebesparing maar ook van een aanzienlijke comfortverbetering.

De combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Hierdoor wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

De isolatie is standaard leverbaar in diverse diktes op rol; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Op verzoek is maatwerk uiteraard mogelijk. We leveren tevens materialen om de isolatie te monteren en af te werken; zoals luchtdichte tape, flexibele isolatiefoam en bevestigingspluggen. Zo kunt u het complete PIF isolatie systeem toepassen.

ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren

Eén of meerdere isolatiemaatregelen
In 2023 kunt u ook subsidie aanvragen voor één isolatiemaatregel. Deze isolatiemaatregel mag al vanaf 2 april 2022 zijn aangebracht. Bent u van plan één of meerdere isolatiemaatregel(en) op een later moment te nemen? Of wilt u een isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler, of aansluiting op een warmtenet? Laat die maatregel(en) dan binnen 24 maanden uitvoeren na het uitvoeren van de eerste maatregel. U mist anders een verdubbeling van het subsidiebedrag op de eerder genomen isolatiemaatregel(en).

Naast het veelgebruikte PIF-ISO80, de 8-laagse variant van deze isolatiefolie zeer geschikt voor vloerisolatie, is ook de PIFISO60 akkoord bevonden door het RVO voor de landelijke subsidie. Dit betekent dat het materiaal aan de minimum eisen van het RVO voldoet en er subsidie verkregen kan worden op het aanbrengen van het materiaal. 

PIF-isolatiefolie is een veel gebruikt isolatiemateriaal voor vloerisolatie. PIF-isolatiefolie is een sterke en compacte isolatiefolie dat bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie, afgewisseld met luchtkussens. Deze folie is zeer geschikt voor houten vloeren met een kruipruimte vanaf 50 centimeter hoogte.

Verschillende diktes
PIF-isolatiefolie is in meerdere diktes leverbaar, de meest gebruikte varianten voor de vloerisolatie zijn de PIFISO80 met een acht laags isolatiefolie en de PIFISO60 met de zes laags isolatiefolie. Het aantal lagen van het product bepaald de isolatiewaarde. Hoe dikker het materiaal, hoe hoger de isolatiewaarde.

Naast de PIFISO80 (8-laagse folie) is per april 2020 ook de PIFISO60 akkoord bevonden voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Dit betekent dat het materiaal aan de minimumeisen van het RVO voldoet. Hierdoor kunt u bij het laten plaatsen van de PIFISO60 € 7.- euro per m2 subsidie krijgen. U komt in aanmerking voor deze subsidie wanneer er minimaal twee energiebesparende maatregelen toegepast te worden bij de woning. Naast vloerisolatie kan er ook gekozen worden voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie of isolerend glas.

Voorwaarden voor de isolatiesubsidie

Eigenaar én bewoner van het huis

Je bent eigenaar én bewoner van het huis. Je hebt de woning dus niet verhuurd.

Je kiest voor zeer goede isolatiewaarden. Op rvo.nl vind je voor elke maatregel de minimale isolatiewaarde.

Voor elke maatregel geldt dat je een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vind je op de rvo.nl. Maar als je het hele dak of de hele gevel, vloer of alle ramen laat isoleren, voldoe je ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).

Je krijgt voor een woning maar één keer een SEEH subsidie. Wil je meer dan 2 isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan in één keer voor alle maatregelen tegelijk subsidie aan. Heb jij of een vorige eigenaar al een keer een SEEH-subsidie voor deze woning aangevraagd, dan kun je geen subsidie meer krijgen.

Je kunt subsidie krijgen voor maatregelen die je op of na 15 augustus 2019 hebt genomen. Je vraagt de subsidie aan nádat de maatregelen uitgevoerd zijn.

Je krijgt alleen subsidie voor het isoleren van een bestaande woning. Dus niet voor het isoleren van een nieuwe aanbouw of een nieuwbouwwoning.

Je krijgt alleen subsidie voor maatregelen die je laat uitvoeren door een bedrijf en niet voor maatregelen die je zelf uitvoert. Op wij-isoleren.nl vind je bedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Investeringssubsidie | ISDE

Bent u eigenaar van een koopwoning? En is dit uw hoofdverblijf? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen om uw woning te isoleren.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Omdat het assortiment op onze webshop behoorlijk groot is begrijpen wij dat u ondanks alle informatie toch behoefte heeft aan een stukje persoonlijk advies.

info@dunisoleren.nl
085 – 0402162
Of neem via de chat contact met ons op. 

Kruipruimte isolatie met Superquilt

een koude voeten meer of last van vocht in huis? Kies er dan voor om [...]

‘De Dunisoleren’ pur-schuimen en montagelijm

Met gepaste trots presenteren wij u ons eigen merk isolatielijm en pur-schuimen. Onder de merknaam [...]

De spouwmuur isoleer je efficiënt met TP 432KD

Vanuit de gangbare opbouw van de spouwmuur en de wens om bouwkosten binnen het bouwbudget [...]

Geen ruimte voor dikke pakken isolatie?

Geen ruimte voor dikke pakken isolatie? Met ATI isolatiefolie is dit probleem opgelost. Wilt u [...]

Vertraagde leveringen

Graag informeren wij u over het volgende: Wegens de barre weersomstandigheden in het land zullen [...]

PIF ISO 60 akkoord voor subsidie

Naast het veelgebruikte PIF-ISO80, de 8-laagse variant van deze isolatiefolie zeer geschikt voor vloerisolatie, is [...]

Isoleren en Besparen

3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde, want isolatie [...]

Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd.

Wie twee of meer delen van zijn huis laat isoleren, krijgt tot 31 december dit [...]