Verzending

Wij versturen onze kleinere pakketten met PostNL. Palletzendingen worden door onze transporteur Oegema transport verzorgd.

Verzendkosten

Verzending via pakketdienst vanaf € 7,50 incl. BTW.
Verzending via onze transporteur vanaf € 60,- incl. BTW.
Verzending incl. lengtetoeslag vanaf €90,- incl. BTW.
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Levertijd

Wanneer u op werkdagen voor 14:00 uur bestelt en betaalt, heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Liever uw bestelling op een andere dag ontvangen? Dan kunt u de gewenste bezorgdatum ook zelf kiezen tijdens het afrekenen. Leveringen naar België of Duitsland kunnen soms iets langer duren, maar meestal binnen 1 á 2 werkdagen.

Onze transporteur levert uw bestelling op de gewenste dag af tussen 08:00 en 18:00. Wilt u uw bestelling liever voor een bepaalde tijd of binnen een bepaald tijdsbestek ontvangen? Dat kan, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Levering

U ontvangt op de dag van levering een mail of SMS met daarin een track & trace link van PostNL of een gepland tijdvak van Oegema transport. Zo kunt u de bestelling volgen of kunt u zien hoe laat deze geleverd wordt. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, check dan ook het mapje ongewenste e-mails. Mocht hij daar niet in zitten, dan kunt u op de dag van levering contact met ons opnemen.

Onze transporteur rijdt standaard met grote vrachtwagens. Mocht u denken dat uw afleveradres slecht bereikbaar is met een grote vrachtwagen, dan verzoeken wij u dit te vermelden in het opmerkingen veld. Dan kan onze transporteur er rekening mee houden in hun planning. Zo voorkomen we dat de levering eventueel verhinderd of opgeschoven wordt door het niet kunnen bereiken van uw afleveradres.

Bezorging

De chauffeur belt altijd 30 minuten voor aankomst. De chauffeur lost de producten op het door u aangegeven afleveradres. Deze chauffeurs leveren de bestelling op een, door hen te bepalen, makkelijk bereikbare en veilige plaats. Dit kan mogelijk in weer en wind zijn en daarom verzoeken wij u aanwezig te zijn bij de levering. U kunt de bestelling dan zelf op een vochtvrije plek neerzetten. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade ten gevolge van de weersomstandigheden. U kunt aan de chauffeur vragen om het op een door u aangewezen plek neer te zetten, echter hoeft de chauffeur hier niet aan mee te werken. Als u niet thuis bent tijdens het moment van leveren, dan zal onze transporteur de bestelling bij u neerzetten. Dit is echter op eigen risico.

Afhalen

Wilt u de producten liever zelf in ons magazijn in Bergentheim afhalen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaarstaat. Dit kost niets extra.

Ons afhaaladres:

Dunisoleren.nl
Van Roijensweg 15a
7691 BP Bergentheim
Nederland