De meerlaagse reflecterende folies kunnen bij renovatie perfect in de spouw of in een voorzetwand worden toegepast. Bij nieuwbouw zijn hybride toepassingen in bijvoorbeeld houtskeletbouw mogelijk, daardoor is een Rc van 4,5 m2K/W bij slechts 25 cm muurdikte mogelijk.

Ongeveer 25% van de warmte verlaat de woning via het dak. Maar in de zomer moet het dak juist de zonnewarmte tegenhouden. Onze dampdichte dakfolies geven door reflectie de meest optimale resultaten in zomer én winter. De folies zijn toepasbaar in renovatie en nieuwbouw.

Hybride Isolatie-oplossingen

Hybride isoleren betekent dat er verschillende isolatiematerialen worden gecombineerd. Redenen hiervoor kunnen zijn:

– ruimte en dikte besparing
– hout besparing
– combineren met eerder aangebrachte isolatie
– combineren met geïsoleerde prefab dakplaten; upgraden van jaren ’70 en ’80 woningen

Vloerisolatie
In veel Nederlandse woningen ontbreekt goede vloerisolatie. SuperQuilt is hiervoor bij uitstek geschikt en heeft als enige een KIWA-BDA Agrément én ISSO. Door het reflecteren van de stralingswarmte merkt u onmiddellijk het comfort van SuperQuilt vloerisolatie dekens, iets wat óók tot uiting komt in uw energierekening.

YBS Isolatie Folie assortimentv.a. € 6.79 per m2

RD - Waarde 1,50 m2K/W
Dikte 7mm
m2 per rol 37.5

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2


v.a. € 6.79 per m2

RD - Waarde 1,50 m2K/W
Dikte 7mm
m2 per rol 30

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2


v.a. € 19.59 per m2

RD - Waarde 2.30 m2K/W
Dikte 40 mm
m2 per rol 15

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2


v.a. € 19.89 per m2

RD - Waarde 1.70 m2K/W
Dikte 40 mm
m2 per rol 12

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bereken m2

YBS montage / toebehoren

YBS Insulation

YBS Insulation is in 1994 in Engeland gestart met de productie van meerlaagse reflecterende isolatiefolies. Dit kwam voort uit de vraag naar dunne, effectieve isolatiematerialen binnen bouwsector in het Verenigd Koninkrijk. In de eerste 10 jaar introduceerde YBS zeer succesvol diverse isolatieproducten waaronder SuperQuilt, BreatherFoil en Foiltec. Deze producten hebben in de afgelopen 34 jaar bewezen dat isoleren op basis van reflectie van stralingswarmte zeer effectief is.

In 20 jaar groeide de onderneming uit tot marktleider in het Verenigd Koninkrijk. Dat leidde tot expansie naar het Europese continent waaronder de Benelux. YBS Insulation beschikt inmiddels als enige leverancier van reflecterende meerlaagse folies over het KIWA-BDA Agrément én ISSO. Steeds meer architecten en aannemers kiezen voor folies van YBS omdat het Bouwbesluit sinds 2015 steeds strengere eisen aan de isolatie van gebouwen stelt. Met name hybride isoleren neemt een grote vlucht. Zo is een Rc van 6 te realiseren met een dak van 20 cm dikte! YBS Insulation biedt de bouw nieuwe isolatiemogelijkheden.

Kwaliteitscontrole en test-laboratorium
YBS staat voor de hoogste kwaliteitseisen binnen de branche. Een belangrijk deel van onze producten zijn daarom voorzien van een KIWA-BDA Agrément. Om een continue kwaliteit te kunnen garanderen worden alle producten bovendien dagelijks getest in ons eigen laboratorium. Het YBS-laboratorium geeft ons tevens de mogelijkheid om onderzoek te doen en nieuwe, innovatieve producten te blijven ontwikkelen.

Voorwaarden voor de isolatiesubsidie

Eigenaar én bewoner van het huis

Je bent eigenaar én bewoner van het huis. Je hebt de woning dus niet verhuurd.

Je neemt 2 of meer van de volgende isolatiemaatregelen: dak of zoldervloer, spouwmuur, gevel aan de binnenkant of buitenkant, vloer en/of bodem, isolatieglas (HR++ glas en/of triple glas in nieuwe kozijnen).

Je kiest voor zeer goede isolatiewaarden. Op rvo.nl vind je voor elke maatregel de minimale isolatiewaarde.

Voor elke maatregel geldt dat je een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vind je op de rvo.nl. Maar als je het hele dak of de hele gevel, vloer of alle ramen laat isoleren, voldoe je ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).

Je krijgt voor een woning maar één keer een SEEH subsidie. Wil je meer dan 2 isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan in één keer voor alle maatregelen tegelijk subsidie aan. Heb jij of een vorige eigenaar al een keer een SEEH-subsidie voor deze woning aangevraagd, dan kun je geen subsidie meer krijgen.

Je kunt subsidie krijgen voor maatregelen die je op of na 15 augustus 2019 hebt genomen. Je vraagt de subsidie aan nádat de maatregelen uitgevoerd zijn.

Je krijgt alleen subsidie voor het isoleren van een bestaande woning. Dus niet voor het isoleren van een nieuwe aanbouw of een nieuwbouwwoning.

Je krijgt alleen subsidie voor maatregelen die je laat uitvoeren door een bedrijf en niet voor maatregelen die je zelf uitvoert. Op wij-isoleren.nl vind je bedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Tijdelijk hogere subsidie

De subsidie is normaal ongeveer 20 procent van de kosten. Maar tussen 1 juni en 31 december 2020 krijg je tijdelijk bijna 30 procent subsidie. Het kabinet wil huiseigenaren en VvE’s in deze onzekere tijden extra helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Omdat het assortiment op onze webshop behoorlijk groot is begrijpen wij dat u ondanks alle informatie toch behoefte heeft aan een stukje persoonlijk advies.

info@dunisoleren.nl
085 – 0402162
Of neem via de chat contact met ons op.